vrije_kavels.jpg

Momenteel zijn er in de regio een aantal projecten waar vrije kavels te koop zijn. Deze projecten bevinden zich onder andere in Ede, Wageningen en Rhenen. Hier vindt u een overzicht van deze projecten.

Heeft u interesse in nieuwbouw op een vrij kavel, schroom niet en maak een afspraak met Hasselaar Architecten. Wij zijn u graag van dienst bij het realiseren van uw droomhuis.

park_reehorst_gemeente_ede.jpg

Park Reehorst te midden van het uitgestrekte natuurgebied de Hoge Veluwe

De gemeente Ede is de perfecte combinatie van dynamiek en rust, stad en dorp. Centraal gelegen in het land te midden van het uitgestrekte natuurgebied de Hoge Veluwe heeft Ede veel te bieden aan zowel stadsmensen als rustzoekers.

http://www.parkreehorst.nl/

rhenen_vrije_kavels_vogelenzang.jpg

Woonwijk Vogelenzang brengt Rhenen naar de Rijn.

Bijzonder wonen rond een meertje, in het groen. Een eigen wijkje. Een eigen sfeer. Het aanbod van nieuwbouwwoningen is gevarieerd. Van appartement tot oeverwoning of een vrije kavel, van laag tot hoog en van huur tot koop. Je vindt het hier allemaal. Vaak aan het groen, soms zelfs direct aan het water.

http://www.woneninvogelenzang.nl/

twijnerij_enka_ede.jpg

20 schitterende boskavels aan de rand van de Veluwe in Ede

Droomt u van wonen in een vrijstaand huis op een unieke locatie? Dan is de Twijnerij de uitgelezen plek om uw eigen huis te (laten) bouwen. 

http://enka-twijnerij.am.nl/

http://www.enka-ede.nl/aanbod-twijnerij/aanbod/

bosschage_enka_ede_vrije_kavels.jpg

20 schitterende boskavels aan de rand van de Veluwe in Ede

Droomt u van wonen in een vrijstaand huis op een unieke locatie? Dan is de Twijnerij de uitgelezen plek om uw eigen huis te (laten) bouwen. 

http://debosschage.am-ec.nl/

http://www.enka-ede.nl/aanbod-bosschage/aanbod/

kazerneterreinen_sysseltse_zoom_ede.jpg

De kazerneterreinen van Ede genieten landelijke bekendheid.

Tot enkele jaren geleden werd dit 106 hectare groot kazerneterrein nog gebruikt voor de legering van militairen. Een ideale lokatie voor defensie, want het ligt vlak bij het intercitystation Ede- Wageningen, centraal in Nederland én naast de Veluwe waar veel oefeningen plaats vonden. Nu is het gebied eigendom van de gemeente, dat er grootse plannen mee heeft.

http://www.veluwsepoort.nl/projecten/kazerneterreinen/

sysseltse_zoom_sysselts_kwartier.jpg

Exclusieve bouwkavels op het voormalige kazerneterreinen van de Simon Stevinkazerne te Ede

Aan de Sysseltse zoom worden een aantal exclusieve en royale bouwkavels aangeboden, op een schitterende ligging in de bossen van de Sysselt en aan de rand van de Ginkelse heide. Deze ruime en exclusieve kavels bieden royale bebouwingsmogelijkheden en hebben een rustige ligging in een luxe woonomgeving. 

http://www.veluwsepoort.nl/home/ 
http://www.veluwsepoort.nl/woningen-en-kavels/