park_reehorst_gemeente_ede.jpg

Park Reehorst te midden van het uitgestrekte natuurgebied de Hoge Veluwe

De gemeente Ede is de perfecte combinatie van dynamiek en rust, stad en dorp. Centraal gelegen in het land te midden van het uitgestrekte natuurgebied de Hoge Veluwe heeft Ede veel te bieden aan zowel stadsmensen als rustzoekers.

http://www.parkreehorst.nl/

Wonen in een bestaande nieuwe wijk? In Park Reehorst in Ede Zuid kan dit.

Deze binnenstedelijke locatie tussen de Reehorsterweg, de Oude Kerkweg, de Diedenweg en de Sportlaan wordt ontwikkeld tot een nieuwe lommerrijke woonbuurt. Wonen in het groen komt niet alleen tot uitdrukking in de omgeving, maar vooral in de ruime tuinen.

Fase 1 bestaat uit 16 ruime eengezinswoningen op ruime kavels. Verdeeld over twee woonblokken worden er in deze fase 4 hoekwoningen en 12 tussenwoningen gerealiseerd. De ruime basiswoning biedt aantrekkelijke uitbreidingsmogelijkheden om deze woningen tot een echt thuis te maken. De woning is 5,40 meter breed en is met optionele aanbouwen te verlengen.

Spreekt deze groene, kindvriendelijke locatie met alle voorzieningen op een steenworp afstand u aan? Laat dan uw gegevens achter op deze website. Wij houden u dan volledig op de hoogte van de voortgang van het project.