kazerneterreinen_sysseltse_zoom_ede.jpg

De kazerneterreinen van Ede genieten landelijke bekendheid.

Tot enkele jaren geleden werd dit 106 hectare groot kazerneterrein nog gebruikt voor de legering van militairen. Een ideale lokatie voor defensie, want het ligt vlak bij het intercitystation Ede- Wageningen, centraal in Nederland én naast de Veluwe waar veel oefeningen plaats vonden. Nu is het gebied eigendom van de gemeente, dat er grootse plannen mee heeft.

http://www.veluwsepoort.nl/projecten/kazerneterreinen/

Vrije kavels

Voor de vrije kavels geldt een grote mate van flexibiliteit en vrijheid. De eerste vrije kavels worden uitgegeven aan de rand van de Veluwe en zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Tussen het monumentale Beeckmancomplex en de Veluwe denken we aan een mix van halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen. De kaveloppervlaktes variëren van circa 250 m² tot circa 700 m².

Luxe kavels

Wil je nog groter en exclusiever wonen? Dat kan natuurlijk. Op de Simon Stevinkazerne worden kavels aangeboden vanaf 600 m², gelegen aan de rand van het bos. Daarnaast bieden we nog enkele exclusieve kavels aan voor vrijstaande woningen, met een stuk omheind bosgrond als achtertuin. Hoe groot wil je wonen? Hier geldt maximale flexibiliteit. Een maximumgrootte hanteren we niet. Een luxe kavel is te koop vanaf 750 m² . Hier kun je echt al je dromen waarmaken! Meer weten? Neem contact op met het verkoopteam Vrije Kavels op het kazerneterrein.